Social

Ιωάννα Τούνη: Για πρώτη φορά μανούλα – Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Η γνωστή instragrammer και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγιναν γονείς το πρωί της Τρίτης

Ιωάννα Τούνη: Για πρώτη φορά μανούλα – Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους βιώνουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αφού εδώ και λίγες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους το νεογέννητο γιο τους.

Η γνωστή influencer βρισκόταν στο μαιευτήριο από χθες το μεσημέρι και σήμερα το πρωί ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Είμαστε καλά το μωράκι κι εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου. Είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή. Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω» έγραψε.

Στη συνέχεια, παρακάλεσε να σεβαστούν οι δημοσιογράφοι την ιδιωτικότητά τους και δήλωσε πως δεν θα ήθελε να μιλήσει σε κάποιο κανάλι. «Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα/στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και εμένα. Δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», αναφέρει η ανάρτηση.

Γέννησε η Ιωάννα Τούνη

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της αγαπημένης του για τον ερχομό του γιου τους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς του φίλους, για τις ευχές που έχει λάβει.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο με τα πατουσάκια του μωρού και πάνω σε αυτή έγραψε: «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Η μαμά μας είναι super δυνατή».

Γέννησε η Ιωάννα Τούνη

Δείτε επίσης