Social

Δανάη Μπάρκα: Συγκινητικές ευχές για τα γενέθλια της Καβογιάννη

«Θα είμαι εκεί και στο Όσκαρ!»

Δανάη Μπάρκα: Συγκινητικές ευχές για τα γενέθλια της Καβογιάννη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένα τρυφερό μήνυμα έστειλε η Δανάη Μπάρκα στη Μαρία Καβογιάννη μέσω Instagram και με αφορμή τα γενέθλιά της. Η γνωστή ηθοποιός έκλεισε σήμερα τα 65 της χρόνια και τα γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους της ανθρώπους.

Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο με τη Μαρία Καβογιάννη. Στη λεζάντα έστειλε τις ευχές της γράφοντας: «Μανουλα μου, Μαράκι μου, φιλενάδα μας, υπέροχη αγκαλιά μας. Να σε χαιρόμαστε και να σε χαίρομαι!

Να μας μαθαίνεις τι σημαίνει τρέλα, φώς, ξεγνοιασιά, ταλέντο, παιδικότητα και αλλοπροσαλλοσύνη.

Πόση τύχη νιώθω που όσο θυμάμαι τον εαυτό μου σε έχω στην ζωή μου. Πόση τύχη νιώθω που η μαμά μου ξέρω πως όταν μεγαλώσει θα έχει άλλη μια ίδια να περνάνε την ζωή τους και να ζουν στον κόσμο τους και να γλεντάνε.

Πόση τύχη νιώθω που υπάρχεις γύρω μου και που όλες οι αναμνήσεις απ’ τις διακοπές μου είναι χρωματισμένες με σένα, το Αντελάκι μου κι όλη την παρέα. Πόσα έχουμε ζήσει και πόσα ακόμα μας περιμένουν. Σε αγαπώ, σε θαυμάζω, σε ευχαριστώ και θα είμαι πάντα εδώ να μαζεύω τα πράγματα στις ανηφόρες όταν ανοίγει το πορτ παγκάζ του αυτοκίνητου σου.

Θα είμαι πάντα εδώ όταν σε τρέχουν στα αστυνομικά τμήματα με την @vickystavropoulouofficial. Θα είμαι πάντα εδώ όταν δένετε λάθος σκυλί στον κήπο και όχι το δικό μας @christos_chatzipanagiotis . Θα είμαι πάντα εδώ όταν χάνεις τα κλειδιά σου, την τσάντα σου, το αμάξι σου.

Θα είμαι πάντα εδώ για ότι θες. Θα είμαι εκεί και στο όσκαρ! Σ’ αγαπάω! Να σε χαιρόμαστε ! @maria_kavogianni_official».

Δείτε την ανάρτηση


Δείτε επίσης