Social

Αλέξης Γεωργούλης: Έκανε «ντου» στην παράσταση της Βίκυς Σταυροπούλου

«Σαν όραμα μου φάνηκε» είπε η ηθοποιός μετά τη φάρσα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Γεωργούλης: Έκανε «ντου» στην παράσταση της Βίκυς Σταυροπούλου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αυτή η φιλία κρατάει χρόνια. Κι όσο περνά ο καιρός, δυναμώνει. Οι δυο τους μπορεί να μη βρίσκονται συχνά, λόγω απόστασης, όμως το ιδιαίτερο δέσιμό τους αποδεικνύει πως τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει. Ο λόγος για τον Αλέξη Γεωργούλη και την Βίκυ Σταυροπούλου.

Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνίστησαν το 2001 - 2002 στη δημοφιλή σειρά «Είσαι το ταίρι μου» και έκτοτε τους δένει μία δυνατή αγάπη.

Μάλιστα συχνά κοινοποιούν στιγμιότυπά τους στα κοινωνικά δίκτυα, εκφράζοντας τα τρυφερά συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Χθές το βράδυ, ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε μία φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου, τη στιγμή που η ίδια βρισκόταν στη σκηνή της παράστασης στην οποία συμμετέχει. Πιο συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε «έφοδο» στη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», τη στιγμή που η Βίκυ Σταυροπούλου και η Μαρία Λεκάκη βρίσκονταν επί σκηνής.

«Συνεργός» σε αυτή τη φάρσα ήταν η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία έδινε οδηγίες και παρότρυνε τον ηθοποιό να κάνει το πέρασμά του από τη σκηνή.

Έτσι λοιπόν, ο Αλέξης Γεωργούλης, εμφανίστηκε εντελώς απροειδοποίητα στο κοινό και με τη σειρά της η Σοφία Βογιατζάκη, ανέβασε τα σχετικά αποσπάσματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Σαν όραμα μου φάνηκε» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου, μένοντας άφωνη από τη φάρσα του Αλέξη Γεωργούλη.

Τόσο η Βίκυ Σταυροπούλου όσο και το κοινό δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν τον ηθοποιό να κάνει το... πέρασμά του από τη σκηνή και να εξαφανίζεται.

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης