Social

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αγκαλιά με τον Ενγκάνου και viral τα βαμμένα του νύχια

«Αυτό είναι έργο της Τζορτζίνα» έγραψαν οι φαν για το πεντικιούρ του ποδοσφαιριστή

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αγκαλιά με τον Ενγκάνου και viral τα βαμμένα του νύχια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο επίκεντρο βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όχι για το αν περνάει κρίση η σχέση του με τη σύντροφό του Τζορτζίνα, αλλά για τα βαμμένα νύχια του, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο άσσος ποδοσφαιριστής ξάφνιασε ευχάριστα τους ακόλουθούς του όταν έκανε μια ανάρτηση με τον κορυφαίο αθλητή μικτών πολεμικών τεχνών του UFC, Φράνσις Ενγκάνου. Στο... επίκεντρο βρέθηκαν τα βαμμένα νύχτα των ποδιών του Πορτογάλου που έφεραν πολλά σχόλια στα social media.

Η αγάπη του σταρ της Αλ Νασρ για τα μαχητικά αθλήματα είναι γνωστή κι έτσι οι δύο κορυφαίοι αθλητές πόζαραν για μια φωτογραφία σα να είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν. Φυσικά, ανάρτησαν και πιο χαλαρές εικόνες που γελούν και αγκαλιάζονται. Οι ακόλουθοι τόσο του Ρονάλντο όσο και του Ενγκάνου παρατήρησαν μια... λεπτομέρεια στις φωτογραφίες. Και αυτή η λεπτομέρεια δεν ήταν η Balenciaga παντόφλα των 400 ευρώ.

«Τι συμβαίνει εδώ; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάφει τα νύχτα των ποδιών του;» έγραψε ένας από τους followers του

Κάποιος άλλος σχολίασε: «αυτό είναι σίγουρα δουλειά της Τζορτζίνα. Χωρίς καμία αμφιβολία».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο εντοπίζεται με βαμμένα νύχια. Ο πρώην εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε φωτογραφηθεί με βαμμένα νύχια το 2010, καθώς χαλάρωνε στις διακοπές του στη Νέα Υόρκη. Τα... δάχτυλά του έγιναν ξανά πρωτοσέλιδο το 2016, όταν εθεάθη με κάτι που φαινόταν να είναι μαύρο βερνίκι νυχιών πάνω τους, καθώς χαλάρωνε δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου Setai στο Μαϊάμι.

Ρονάλντο

Δείτε επίσης