Social

Ναόμι Κάμπελ: Σπάνια στιγμιότυπα με την μικρή της κόρη - Σε τζαμί στο Άμπου Ντάμπι

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες του σούπερ μόντελ με την μικρή της κόρη που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Ναόμι Κάμπελ: Σπάνια στιγμιότυπα με την μικρή της κόρη - Σε τζαμί στο Άμπου Ντάμπι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μια σειρά από φωτογραφίες που τη δείχνουν με την κόρη της κατά την επίσκεψή της σε ένα τζαμί μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram το μοντέλο, και συγκεκριμένα στο Μεγάλο Τζαμί, «Sheikh Zayed» στο Άμπου Ντάμπι.

Μητέρα και κόρη κρατιούνται χέρι χέρι, ενώ περπατούν στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Η λαμπρότητα του Μεγάλου Τζαμί του Σεΐχη Ζαγιέντ»…

Από τότε που γεννήθηκε η κόρη της η οποία είναι πια σχεδόν διόμισι ετών, η Κάμπελ έχει μοιραστεί πολύ λίγες φωτογραφίες της κόρης της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς δεν θέλει να την εκθέτει στα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα η ίδια – που έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών - είχε δηλώσει σε συνέντευξή της οτι ήξερε πάντα ότι θα γίνει μητέρα και θεωρεί τη γέννηση της κόρης της τη μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσε ποτέ να έχει στη ζωή της. «Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω πολύ καλά», είπε, και μάλιστα, ενθαρρύνει τις φίλες της να αποκτήσουν παιδιά.


Δείτε επίσης