Social

Survivor: Δείτε τα πλάνα που έστειλε «σπίτι» τους τις Χατζηανδρέου και Δαλάκα

Αποβλήθηκαν από το Survivor All Star η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα, αφού εθεάθησαν με κινητό τηλέφωνο στο χέρι

Survivor: Δείτε τα πλάνα που έστειλε «σπίτι» τους, τις Χατζηανδρέου και Δαλάκα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δύο παίκτριες είδαν την ... πόρτα της εξόδου στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star καθώς αποβλήθηκαν, αφού παραβίασαν τους κανόνες.

Ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα χρησιμοποίησαν κινητό τηλέφωνο, κάτι που επιβεβαίωσε και η παραγωγή.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί, από την εκπομπή «Πρωινό μας», προβλήθηκαν πλάνα που επιβεβαιώνουν τα όσα ισχυρίστηκε ο Νίκος Μπάρτζης.

Στο βίντεο, φαίνονται οι Χατζηανδρέου και Δαλάκα να απομακρύνονται από την παραλία και ο Νίκος Μπάρτζης να τις ακολουθεί.

Τι είπε ο Γιώργος Λιανός

«Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού. Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor» είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης