Social

Έλεν Ντε Τζένερις: Η έκπληξη που της έκανε η σύζυγός της

Η Πόρσια Ντε Ρόσι αιφνιδίασε την επί 15 χρόνια σύζυγό της - Διοργάνωσε μια υπέροχη γιορτή, εμφανίστηκε με νυφικό και ανανέωσαν τους όρκους τους

Έλεν Ντε Τζένερις: Η έκπληξη που της έκανε η σύζυγός της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Πόρσια Ντε Ρόσι επέλεξε μία ιδιαίτερα μέρα για εκείνη και τη σύζυγό της Έλεν Ντε Τζένερις για να ανανεώσουν τους όρκους τους.

Ημέρα γενεθλίων η χθεσινή για την Πόρσια, αφού έκλεισε τα 50, κι αποφάσισε να κάνει έκπληξη στην παρουσιάστρια, αφού εμφανίστηκε με νυφικό σε έναν χώρο με καλεσμένους μεταξύ των οποίων και η Κρις Τζένερ.

Η τελευταία μάλιστα, δεν ήταν απλή καλεσμένη αλλά είχε αναλάβει και έναν σημαντικό ρόλο, να συντονίσει τη διαδικασία.

Μέσα από το κανάλι της Έλεν Ντε Τζένερις στο YouTube, ανέβηκε βίντεο από την έκπληξη της συζύγου της. Και στο Instagram, η 65χρονη Αμερικανίδα ανέβασε ένα μικρό απόσπασμα του κλιπ, στο οποίο ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, την Ντε Ρόσι και τη Τζένερ, η οποία έσπευσε να σχολιάσει με τη σειρά της στη δημοσίευση.

Οι δύο γυναίκες παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2008 στην Καλιφόρνια και παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, παραμένουν ερωτευμένες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν δημόσιες δηλώσεις η μία για την άλλη, μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση τους και τα συναισθήματά τους.

Η Έλεν Ντε Τζένερις είχε αποκαλύψει τον σεξουαλικό της προσανατολισμό από την ηλικία των 19. Αν και πέρασε από διάφορες σχέσεις με γυναίκες, ανάμεσά τους και η ηθοποιός που «έφυγε» πριν μερικούς μήνες, Αν Χες, καμία δεν κατάφερε να την κρατήσει κοντά της, παρά μόνο η Πόρσια.

Δείτε επίσης