Social

Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκινητική ανάρτησή του για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου

«Ο πόνος αυτός δεν μοιράζεται» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοφιλής ηθοποιός

Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκινητική ανάρτησή του για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος έχει μιλήσει για τη μάχη που έδωσε με την ασθένεια, δημοσίευσε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και δύσκολα να μην... κυλίσει το δάκρυ.

Ο ηθοποιός είχε τραβήξει μία φωτογραφία όταν βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο, και έτσι θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς όλους εκείνους που δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να κρατηθούν στη ζωή.

"Ο εγκέφαλος μας έχει έναν μηχανισμό με τον οποίο η μνήμη μειώνει σταδιακά, αλλοιώνει και ξεθωριάζει στο χρόνο, τις αναμνήσεις των άσχημων εμπειριών. Μας βοηθάει έτσι να αμβλύνουμε τη συναισθηματική επιρροή που έχουν τα αρνητικά και άσχημα συμβάντα και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Αυτή όμως η μέρα υπάρχει σήμερα για να μας θυμίζει πως κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα ξεχνάμε γιατί ο καρκίνος είναι εδώ και μέχρι να γίνει για όλους μια χρόνια νόσος και όχι μια καταδίκη οφείλουμε να τον κοιτάζουμε στα μάτια. Η σκέψη μου, η καρδιά μου, η ψυχή μου είναι με κάθε μωρό, κάθε παιδί, κάθε ενήλικα, κάθε γιαγιά και παππού, που βρίσκονται στο θάλαμο, που νιώθουν τις φλέβες τους να παγώνουν, που κοιτάζουν την κουρτίνα στο διαχωριστικό, που φοβούνται, απελπίζονται και πονάνε μόνοι.

Ξέρω ο πόνος αυτός δε μοιράζεται αλλά μακάρι να μπορούσα να σηκώσω λίγο από τον καθένα. Όλα θα πάνε καλά, όλα θα πάνε καλά" έγραψε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Η ανάρτησή του


Δείτε επίσης