Social

Τζένιφερ Λόπεζ: Τα «μαζεύει» τώρα – Όλα καλά με τον Μπεν Άφλεκ

Μετά το σούσουρο για τη σκηνή που εξελίχθηκε στα Grammy, η λατίνα σταρ με ανάρτησή της δείχνει ότι είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της.

Τζένιφερ Λόπεζ: Τα «μαζεύει» τώρα – Όλα καλά με τον Μπεν Άφλεκ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αφού έκανε το γύρο του διαδικτύου η έντονη λεκτική στιγμή ανάμεσα στη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ στη βραδιά των Grammy, η λατίνα σταρ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές της ότι είναι «όλα καλά» ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram της ένα βίντεο από τη λαμπερή βραδιά με τους δυο τους να ποζάρουν μαζί και χαμογελαστοί σε διάφορα στιγμιότυπα. Στο μήνυμά της η JLo γράφει: «Πάντα οι καλύτερες στιγμές με την αγάπη μου, τον σύζυγό μου».


Το μήνυμα της Λόπεζ στα προσωπικά της social media ήρθε ως απάντηση στα όσα γράφονται για τον τρόπο που αντιμετώπισε τον Άφλεκ στα Grammy. H κάμερα την έπιασε να τον επιπλήττει επειδή εκείνος φάνηκε να βαριέται.

Πιο συγκεκριμένα η Λόπεζ «διέταξε» τον σύζυγό της να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Grammy. Μάλιστα φάνηκε να του επιτίθεται και να απαιτεί να προσποιηθεί ότι διασκεδάζει.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ, που συχνά φαίνονται σφιγμένοι όταν εμφανίζονται δημόσια, εθεάθησαν σε μια έντονη στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής, ακριβώς την ώρα που ο οικοδεσπότης Τρέβορ Νόα καθόταν δίπλα τους.

«Σταμάτα», του λέει η Lopez. «Δείξε πιο φιλικός. Δείξε πιο "ζωντανός"». Ο Άφλεκ απαντά: «Ίσως να το κάνω».

Δείτε επίσης