Social

Αντώνης Ρέμος: Τρολάρει το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη

«Να ρίξω και εγώ μια ζεϊμπεκιά, της μόδας είναι», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής από την πίστα

Αντώνης Ρέμος: Τρολάρει το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Θέμα προς συζήτηση στη... Βουλή κοντεύει να γίνει το φιλί του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή, καθώς και το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού, στην πλημμυρισμένη με λουλούδια πίστα των ώρα που τραγουδάει η αγαπημένη του.

Στο βίντεο ο Βασίλης Μπισμπίκης full in love κοιτάζει τη σύντροφό του, ενώ στο τέλος το ζευγάρι αγκαλιάζεται και η τραγουδίστρια συνεχίζει να τραγουδάει καθισμένη στα γόνατά του.

Η δημόσια έκφραση αγάπης των καλλιτεχνών έχει σχολιαστεί όσο τίποτα άλλο περισσότερο στα social media αλλά και σε εκπομπές.

Ο Αντώνης Ρέμος θέλησε με να τρολάρει το ζεϊμπέκικο του Μπισμίκη λέγοντας από την πίστα: «Να ρίξω και εγώ μια ζεϊμπεκιά, της μόδας είναι».

Και η Άννα Βίσση χόρεψε ζεϊμπέκικο

«Φωτιά» πήρε η πίστα, την Τετάρτη το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο «Hotel Ερμού», όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο γνωστό κέντρο διασκέδασης παρέα με τον σύντροφό της, Βασίλικη Μπισμπίκη. Μάλιστα, ανέβασε και Instagram story, χαρακτηρίζοντας την Άννα Βίσση, super star και λέγοντας χαρακτηριστικά «Ό,τι έχω ζήσει το χει πει η Βίσση».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Δέσποινα Βανδή, ανέβηκε στην πίστα και στην αγκαλιά της Άννας Βίσση, ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία της «Ένα τσιγάρο διαδρομή», αφιερώνοντάς την στον αγαπημένο της.

Δείτε επίσης