Social

Ζιζέλ: Θέλει να «προσπαθήσει ξανά και να τα πάει καλύτερα» μετά το διαζύγιό της

Μετά το χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι, η Βραζιλιάνα καλλονή κάνει την αυτοκριτική της και κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον

Ζιζέλ: Θέλει να «προσπαθήσει ξανά και να τα πάει καλύτερα» μετά το διαζύγιό της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Φαίνεται πως όλα βαίνουν καλά στη ζωή της Ζιζέλ μετά το χωρισμό της από τον σύζυγό της Τομ Μπρέιντι και ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία.

«Το να είσαι υγιής είναι κάτι περισσότερο από μια καθαρή διατροφή και άσκηση. Έχει να κάνει με τις συμπεριφορές, τα συναισθήματα, τις πεποιθήσεις, τις σκέψεις και τις πράξεις μας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram.

«Όταν η ζωή γίνεται δύσκολη, να θυμάστε πάντα ότι ο ήλιος ανατέλλει κάθε μέρα φέρνοντας μια νέα ευκαιρία για να προσπαθήσουμε ξανά και να τα καταφέρουμε καλύτερα. Μπορεί να γίνει έντονη η κατάσταση εκεί έξω και να αποσπάται εύκολα η προσοχή μας από τον θόρυβο. Η επίγνωση είναι το κλειδί. Θυμηθείτε, είμαστε οι συνδημιουργοί της δικής μας πραγματικότητας, αυτό που πιστεύουμε το δημιουργούμε».


Η Ζιζέλ και ο Μπρέιντι επιβεβαίωσαν τις φήμες μηνών για χωρισμό τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ανακοίνωσαν ότι τραβούν χωριστούς δρόμους και είχαν ήδη οριστικοποιήσει το διαζύγιό τους.

Δείτε επίσης