Social

Maestro: Μεταμεσονύκτια συνάντηση των πρωταγωνιστών

Λίγο μετά το Πάσχα ξεκινούν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου επεισοδίων της επιτυχημένης δραματικής σειράς του Mega

Maestro: Μεταμεσονύκτια συνάντηση των πρωταγωνιστών
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Οι πρωταγωνιστές - και είναι όλοι πρωταγωνιστές σ' αυτή τη σειρά - έχουν τα πρώτα σενάρια στα χέρια τους. Όλα είναι έτοιμα και μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου επεισοδίου της επιτυχημένης σειράς του «Mega», «Maestro».

Η σειρά που έχει σαρώσει τις πρώτες θέσεις στο Netflix θα είναι και πάλι στη μικρή οθόνη από το φθινόπωρο, με τις νέες ιστορίες του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να καθηλώνουν τους τηλεθεατές.

Οι ηθοποιοί βρίσκονται πλέον σε ρυθμούς προετοιμασίας. Στο τέλος Φεβρουαρίου, μάλιστα, ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε ότι έχει στα χέρια του το σενάριο για τα πρώτα επεισόδια.

«Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα τον Απρίλιο. Θα σταματήσουμε για ένα διάστημα το καλοκαίρι και θα συνεχίσουμε έπειτα να τελειώσουμε τα οκτω επεισόδια. Θα τα γυρίσουμε σε δύο φουρνιές 4 και 4. Από την ώρα που τελειώσαμε τα γυρίσματα τον Φεβρουάριο πέρυσι μέχρι την ώρα που ξεκίνησα να γράφω ήταν τόσα πολλά αυτά που έπρεπε να γίνουν, τα οποία δεν μου άφηναν τον χρόνο να καθίσω να γράψω» δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην εκπομπή «Κέντρο».

Παράλληλα, η Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram από μεταμεσονύκτια συνάντηση των πρωταγωνιστών. Στο στιγμιότυπο βλέπουμε τους Γιώργο Μπένο, Φάνη Μουρατίδη, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Δημήτρη Κίτσο, Μαρία Καβογιάννη και Ορέστη Πλακιά.

Σημειώνεται ότι το «Maestro» θα είναι διαθέσιμο στις 17 Μαρτίου σε όλες τις χώρες του κόσμου, μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Maestro

Δείτε επίσης