Social

Αντέλ για το τραγούδι της Σακίρα: «Ο Πικέ βρήκε τον μπελά του»

Η διάσημη τραγουδίστρια παίρνει θέση για το τραγούδι χωρισμού της Σακίρα από την πρώην σύντροφό της Ζεράρντ Πικέ

Αντέλ για το τραγούδι της Σακίρα: «Ο Πικέ βρήκε τον μπελά του»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στην εκπομπή του Jimmy Fallon εμφανίστηκε η Σακίρα και μίλησε για το χωρισμό της με τον άσο της Μπαρτσελόνα Ζεράρντ Πικέ, λέγοντας πως ανέχτηκε πολλές αηδίες.

Στη συνέχεια τραγούδησε το θρυλικό πλέον “BZRP Music Session #53” μαζί με τον συνεργάτη της BZRP και αποθεώθηκε.

Αυτήν την εκρηκτική τηλεοπτική εμφάνιση σχολίασε η Αντέλ στη διάρκεια συναυλίας της στο Λας Βέγκας. Ενώ περνούσε μέσα από το πλήθος στο Colosseum του Caesars Palace, η 34χρονη σταρ ρώτησε έναν θαυμαστή της ποιος είναι ο αγαπημένος της μουσικός εκτός από την ίδια, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβασε fan στα social media.

Τότε ο θαυμαστής απάντησε ότι του αρέσει η Σακίρα, με την Αντέλ να σχολιάζει: “Είδα την εμφάνισή της στον Jimmy Fallon… Ω, ο πρώην σύζυγός της βρήκε τον μπελά του!” Να σημειωθεί ότι η Σακίρα και ο Πικέ δεν παντρεύτηκαν ποτέ, έχουν δύο γιους και ήταν σε σχέση τα τελευταία 12 χρόνια. Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο πέρυσι, με την απιστία του Πικέ με την 23χρονη φοιτήτρια Κλάρα Τσία να θεωρείται ο λόγος. Με το single “Session #53” η Σακίρα εκδικήθηκε τον πρώην της λέγοντας όλα όσα είχε στην καρδιά της και όπως η ίδια έχει δηλώσει, αυτό το τραγούδι τη βοήθησε να θεραπευθεί.

Το θέμα με αυτό το τραγούδι είναι ότι έχει γίνει ύμνος για τόσες πολλές γυναίκες εκεί έξω. Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά μετά τον χωρισμό μου και το να γράψω αυτό το τραγούδι ήταν τόσο σημαντικό για μένα”, είπε. “Ήταν ένας υγιής τρόπος να διοχετεύσω τα συναισθήματά μου” πρόσθεσε.

Δείτε επίσης