Social

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα καλλιστεία του 2011 και του...2023 - Δείτε βίντεο

Το μοντέλο φόρεσε το φόρεμα με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Universe» το 2011 κι επανέλαβε τη... στιγμή!

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γύρισε στα παλιά. Η παρουσιάστρια και μοντέλο θυμήθηκε στιγμές από τα καλλιστεία «Miss Universe» και είπε να τις.. ξαναζήζει.

Μια αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και συγκεκριμένα πριν από 12 χρόνια, όταν εκπροσωπούσε την Ελλάδα στα καλλιστεία «Miss Universe».

Το μοντέλο φόρεσε το ίδιο φουξ φόρεμα, με το οποίο είχε εμφανιστεί το 2011, στάθηκε μπροστά στον φακό και είπε την ίδια ατάκα, αλλάζοντας μόνο τις ημερομηνία και την ηλικία της, με τα σημερινά δεδομένα.

«Ηλιάνα Παπαγεωργίου, 23 Ελλάδα» λέει στο πρώτο βίντεο της ανάρτησης που έκανε μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

«Ηλιάνα Παπαγεωργίου, 35, Ελλάδα» ακούγεται να λέει δυνατά στο δεύτερο κλιπ και να χαμογελά.


Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τα χιλιάδες likes

Όπως είναι φυσικό, η ανάρτησή της απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια, ενώ δεν είναι λίγοι οι Έλληνες σελέμπριτι που της άφησαν ένα emoji με γέλια μετά δακρύων.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετρά ...588 ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οι οποίοι έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι υπεστήριξε το ίδιο φόρεμα που φορούσε πριν 12 χρόνια, σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Από τους συνεργάτες της, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης, σχολίασαν το βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ο σχεδιαστής με τον οποίο κρίνουν καθημερινά τις fashionistas του «My Style Rocks» της έγραψε: «Κάποιο χότνες».

Δείτε επίσης