Social

Maestro: Η Χάρις Αλεξίου στους Παξούς για τα γυρίσματα της σειράς - Δείτε φωτογραφία

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια φωτογραφήθηκε στα σοκάκια του νησιού και ανάρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook

Χάρις Αλεξίου, maestro,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο στάδιο της προετοιμασίας βρίσκεται ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς του Mega «Maestro», με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται στους Παξούς για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα στην καρδιά του καλοκαιριού, αφού το νησί είχε ... βουλιάξει από τουρίστες, το τηλεοπτικό συνεργείο και οι ηθοποιοί πήραν ξανά τις θέσεις τους και το «3,2,1, πάμε» ακούστηκε και πάλι από τον σκηνοθέτη Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα τέσσερα επεισόδια έχουν ήδη ολοκληρωθεί και σειρά έχουν τα επόμενα, τα οποία θα περιλαμβάνουν πλάνα τόσο από τους Παξούς, όσο και από την Αθήνα.

Η Χάρις Αλεξίου ωστόσο, βρίσκεται στο νησί, καθώς όπως φαίνεται, τα γυρίσματα για τις σκηνές της θα πραγματοποιηθούν εκεί.

Η τραγουδίστρια, η οποία αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από την ερμηνεία της στη σειρά, φωτογραφήθηκε στα σοκάκια του νησιού και ανάρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε επίσης