Σπορ

Τσιγκρίνσκι: Δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψουμε να φύγουμε χωρίς τη νίκη

Στην εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο αμυντικός της «Ένωσης»

Μιλώντας στο AEK TV, ο Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε για την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με 2-0 στο πλαίσιο των πλέι οφ της Super League, τονίζοντας πως δεν υπήρχε περίπτωση να μην φύγει η «Ένωση» με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Δικεφάλου του Βορρά.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων»:

«Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψουμε να φύγουμε χωρίς τη νίκη. Θέλαμε τη νίκη για να είμαστε μέσα στο στόχο της δεύτερης θέσης, γιατί διαφορετικά θα απομακρυνόμασταν πολύ»

Για το γκολ που πέτυχε είπε: «Εφαρμόσαμε κάποια πράγματα που δουλέψαμε στις προπονήσεις και είμαι χαρούμενος που λειτούργησε και βοήθησα την ομάδα».

Για τους Χουλτ - Κλωναρίδη: «Αυτό που κάνει το ποδόσφαιρο πιο σημαντικό είναι πως δημιουργείς φιλίες. Εγώ έκανα δύο καλούς φίλους στα χρόνια που είμαι εδώ και θα ήθελα να τους αφιερώσω αυτό το γκολ. Τους εύχομαι καλή συνέχεια, να έχουν υγεία και μακάρι να ξανασυναντηθούμε».

Για τη συνέχεια: «Στα play offs πρέπει να βλέπεις κάθε ματς ξεχωριστά. Καλείσαι να παίξεις πολλά παιχνίδια σε μικρό διάστημα και κάθε ματς είναι τελικός για μας. Εμείς θέλουμε να είμαστε σε κάθε αγώνα έτοιμοι».

Δείτε επίσης