Σπορ

Αποθέωσε τον Ντόντσιτς ο Λίλαρντ

«Κάποια μέρα θα αναδειχθεί MVP» υποστήριξε ο σταρ των Μπλέιζερς

Ντέιμιαν Λίλαρντ

Στο εξώφυλλο του NBA 2K τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο ηγέτης των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Νταμιάν Λίλαρντ, ο οποίος αναφέρθηκε σε πολλά θέματα της επικαιρότητας. Μάλιστα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λούκα Ντόντσιτς.

Αρχικά αναφέρθηκε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στο Ορλάντο, λέγοντας: «Είναι μια περίπλοκη κατάσταση, επειδή τα κρούσματα της Covid 19 αυξάνονται σε όλο τον πλανήτη, η πανδημία μένει ανάμεσά μας και η φούσκα του ΝΒΑ στο Ορλάντο δεν μπορεί να εγγυηθεί στο 100% την ασφάλεια στους παίκτες ή τα μέλη των ομάδων».

Επιπλέον αναφέρθηκε στην σημασία της σεζόν, αλλά και στον ιστορικό χαρακτήρα που αποκτά. «Θα είναι μια μοναδική σεζόν στην ιστορία του ΝΒΑ. Δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, το να παίζεις χωρίς κόσμο στο γήπεδο. Είναι διαφορετικά τα πράγματα και από αυτή την άποψη είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Παράλληλα, πολλοί φίλοι του μπάσκετ θα ξεχάσουν τα προβλήματά τους κατά τις μέρες των αγώνων».

Παράλληλα, ρωτήθηκε για τον Λούκα Ντόντσιτς και εάν βρέθηκε στην κούρσα για το βραβείο του MVP κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης με τρομερή τεχνική και ταχύτητα, αλλά και εξαιρετική αντίληψη του παιχνιδιού. Καταλαβαίνει πολύ καλά το άθλημα. Δείχνει ότι είναι επαγγελματίας. Κάποια μέρα θα αναδειχθεί MVP».

Δείτε επίσης