Σπορ

Την Δευτέρα η προτάσεις στην ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-2021

Η Super League 1 έχει δρομολογήσει τις εξελίξεις για Δ.Σ. την Παρασκευή ή το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να αποφασίσει την πρόταση που θα καταθέσει στην Ε.Ε της ΕΠΟ την προσεχή Δευτέρα για την αναδιάρθρωση, ενώ ανοιχτό είναι το θέμα της επικύρωσης της β

1

Ο νέος πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντά του και στόχος του είναι να... τρέξει τα επόμενα θέματα που αφορούν στο πρωτάθλημα. Ένα ζητούμενο είναι η αναδιάρθρωση.

Η Super League 2 από τον περασμένο Μαϊο έχει κάνει την πρόταση για 18 - 16 - 16 ομάδες αντίστοιχα στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες και η SL1 από την πλευρά της ετοιμάζεται για την πρότασή της. Να τοποθετηθεί δηλαδή επί της αναδιάρθρωσης μέσω ενός Δ.Σ. που θα γίνει ή την επερχόμενη Παρασκευή ή την Δευτέρα πριν την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η πρόταση αυτή προφανώς και θα εκπροσωπεί όλες τις ομάδες της Super League 1. Στην συνέχεια η ελληνική Ομοσπονδία θα χρειαστεί διάστημα περίπου 15 ημερών για να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση μόνο για αυτό το θέμα. Συνεπώς σε περίπου 20 - 25 ημέρες θα έχουμε μία εικόνα για το πως θα διαμορφωθεί η SL1 της νέας χρονιάς. Είναι κάτι που συνδέεται και με τα τηλεοπτικά συμβόλαια της νέας σεζόν.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό ως γνωστόν να είναι ο φετινός πρωταθλητής. Επειδή ο χρόνος... τρέχει και πρέπει να δηλωθούν οι ομάδες στην Ευρώπη υπάρχει η επιλογή να γίνει μερική επικύρωση της βαθμολογίας (των play offs δηλαδή) έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Ολική επικύρωση θα γίνει μόνο εάν υπάρχει ομοφωνία στην SL1.

Δείτε επίσης