Σπορ

Πογιάτος: Μου αρέσει το κυριαρχικό ποδόσφαιρο (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε ο Ισπανός προπονητής

πογιάτος

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Ντάνι Πογιάτος τόνισε πως η φιλοσοφία με την οποία αισθάνεται πιο άνετα είναι αυτή της κυριαρχίας του παιχνιδιού και της κατοχής της μπάλας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για μένα η φιλοσοφία με την οποία αισθάνομαι πιο άνετα είναι αυτή της κυριαρχίας του παιχνιδιού και της κατοχής της μπάλας. Καταλαβαίνουμε ότι αν είμαστε ικανοί να κρατήσουμε την θέση μας και να ελέγχουμε το παιχνίδι, θα έχουμε περισσότερες δυνατότητες να φτάσουμε τον στόχο μας».

Πάντοτε είχα φιλοσοφία με νοοτροπία του νικητή, του κυρίαρχου. Πάνω απ΄ όλα προσπαθώ να βοηθήσω τους νέους να πάνε ψηλότερα, διότι στο τέλος ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται εργαλεία για να δείξει το ταλέντο που διαθέτει.Αυτό το εξετάζουμε πάντα. Για εμάς η δυνατότητα να βλέπουμε πολλούς ποδοσφαιριστές και να εξετάζουμε το πως χειρίζονται την μπάλα θα μας καταστήσει ισχυρότερους και θα μας δώσει περισσότερα πλεονεκτήματα έναντι του αντιπάλου.

Για μένα είναι σημαντικό να γνωρίσω τον ποδοσφαιριστή καλά. Πως σκέπτεται και τώρα είναι η στιγμή για να τα μάθουμε όλα αυτά».


https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=_YDlNmWk9Qo&feature=emb_title

Δείτε επίσης