Σπορ

Ανέλαβε την U23 της Γιουβέντους ο Αντρέα Πίρλο

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου

Την U23 της Γιουβέντους ανέλαβε ο Αντρέα Πίρλο, ο οποίος επιστρέφει στις τάξεις των «μπιανκονέρι» έπειτα από 5 χρόνια. Ο παλαίμαχος διεθνής Ιταλός επιθετικός θα αντικαταστήσει τον Φάμπιο Πέκια, ενώ άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Ρομπέρτο Μπαρόνιο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Αντρέα Πίρλο είναι ο νέος προπονητής της U23. Μια νέα εμπειρία αρχίζει σήμερα για τον Αντρέα Πίρλο και τη Γιουβέντους που επιστρέφει στη "δουλειά" έπειτα από 5 χρόνια. Ο Αντρέα είναι πράγματι ο νέος προπονητής της U23.

Επομένως, μετατρέπεται από μαέστρος σε... μίστερ. Ο Πίρλο είπε όχι στη Γιουβέντους μετά από τέσσερις σεζόν το καλοκαίρι του 2015, με μια απίστευτη καριέρα στα μαυρόασπρα και ρεκόρ: Τέσσερα πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Ιταλίας και δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας. Μια ιστορία με πολλές επιτυχίες, αποφασιστικά γκολ, ασίστ που έδωσαν σημαντικούς πόντους.

Και μια εμπειρία, η ίδια που έφερε την Αντρέα στην οροφή του κόσμου με την εθνική ομάδα της Ιταλίας το 2006, η οποία θα προσφέρει τώρα στους παίκτες κάτω των 23 ετών, ένα πρόσφατο έργο, σε συνεχή ανάπτυξη και το οποίο φέτος οδήγησε σε δεύτερη σεζόν, το πρώτο και ιστορικό αποτέλεσμά του, να πάρει μέρος στο Κύπελλο Ιταλίας.

Μια πρόκληση είναι για εμάς, για μια επιστροφή που μπορεί μόνο να σας ευχαριστήσει. Καλώς ήλθες πίσω, προπονητή Πίρλο».

Δείτε επίσης