Σπορ

Ποδοσφαιρική ομάδα θα έχει στη φανέλα της ως χορηγό, εταιρεία ...σεξουαλικών βοηθημάτων

Η ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία επέτρεψε τελικά στον σύλλογο να χρησιμοποιεί το λογότυπο της «Easy Toys»

1

Η ποδοσφαιρική ομάδα Έμεν, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Ολλανδίας, θα έχει πλέον το δικαίωμα να διαφημίζει στις φανέλες των παικτών της το λογότυπο εταιρείας σεξουαλικών παιχνιδιών, μετά από απόφαση της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ένωσης (KNVB) να ανατρέψει προηγούμενη οδηγία της.

Ο σύλλογος απέσυρε την περασμένη εβδομάδα το λογότυπο των νέων χορηγών «EasyToys», που περιγράφεται ως ερωτικό ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά η KNVB άλλαξε γνώμη μετά από μια «καταιγίδα» ενστάσεων, κριτικών και συνομιλιών με την διοίκηση της Έμεν.

«Η Έμεν και η KNVB κατέληξαν σε μια προσωρινή λύση για τη χρήση του λογότυπου της EasyToys, ως χορηγού της φανέλας, μετά από διαβούλευση» αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

«Αυτή η λύση σημαίνει ότι η EasyToys θα αναγράφεται στις φανέλες των παικτών της πρώτης ομάδας της Έμεν, για μια σεζόν προς το παρόν. Η ομάδα μας θα παίξει στην έδρα της εναντίον της Βίλεμ για πρώτη φορά με την EasyToys στο στήθος την Κυριακή» προστίθεται.

Την περασμένη εβδομάδα η KNVB απαγόρευσε στην Έμεν να προβάλει το λογότυπο, με το εξής αιτιολογικό: «Δεν είναι σωστό να προβάλουμε χορηγία από τη σεξουαλική βιομηχανία στους αγώνες. Παραβιάζεται έτσι ο κανονισμός λειτουργίας της Ένωσης. Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι το ποδόσφαιρο είναι για μικρούς και μεγάλους».

Δείτε επίσης