Σπορ

Σεμέδο και Ολυμπιακός, μαζί μέχρι το 2024

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια

1

O Ολυμπιακός και ο Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται να έχουν δώσει τα χέρια και απομένει το τυπικό για την επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2024 με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόσφατα για τον Σεμέδο η Μπενφίκα είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον καταθέτοντας πρόταση, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε και τελικά ο διεθνής Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό για νέο τετραετές συμβόλαιο.

Μάλιστα για το θέμα μίλησε στην Πορτογαλία ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε: «Είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα. Ανανέωσε γιατί το ήθελε, γιατί παίζει στο Champions League, γιατί σε ένα χρόνο σημείωσε μεγάλη πρόοδο. Είναι χαρούμενος και ξέρει ότι έχει μια χρυσή ευκαιρία να παίξει στο Euro».

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Σεμέδο είναι πολύ πιθανό να πάρει σειρά και εκείνη του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, στον οποίο ο Ολυμπιακός είναι επίσης διατεθειμένος να προτείνει συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές για να τον «δέσει» και αυτόν στο Λιμάνι.

Ο Σεμέδο είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019, φτάνοντας σε συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο, σε μια μεταγραφή που είχε κοστίσει στους ερυθρόλευκους» το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ.

Δείτε επίσης