Σπορ

Panatha USA: Να εξετάσει ο κ. Αλαφούζος την πρόταση του κ. Δρακωτού

Η σχετική ανακοίνωση του συνδέσμου φίλων Παναθηναϊκού στην Αμερική

Panatha USA: Να εξετάσει ο κ. Αλαφούζος την πρόταση του κ. Δρακωτού

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο σύνδεσμος φίλων Παναθηναϊκού στην Αμερική καλεί τον Γιάννη Αλαφούζο να εξετάσει με προσοχή την πρόταση του Μάρκου Δρακωτού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα, για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, καθώς και τις πρόσφατες αναφορές ως προς το ενδιαφέρον ομογενούς για την απόκτηση του πλειοψηφικού ποσοστού της αγαπημένης μας ομάδας, η Panatha USA δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη απέναντι στις εξελίξεις και το μέλλον του συλλόγου. Είναι πλέον πασιφανές ότι η διοίκηση του μεγαλομετόχου κ. Ιωάννη Αλαφούζου έχει αποτύχει παταγωδώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα. Έναν τίτλο σε δέκα χρόνια, αφαίρεση βαθμών, αποκλεισμός για τρία χρόνια από την Ευρώπη, ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό και τελικώς παραμονή, με την ψήφο των αντιπάλων μας. Ως εδώ και μη παρέκει!

Ζητούμε από τον ιδιοκτήτη να εξετάσει με τη δέουσα προσοχή την πρόταση του κ. Μάρκου Δρακωτού. Σας γνωρίζουμε ότι η οικογένεια του ενδιαφερόμενου αποτελεί κόσμημα στην Ομογένεια της Αμερικής, με σπουδαίο φιλανθρωπικό, κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο. Η δε οικονομική της επιφάνεια είναι μεγάλης εμβέλειας, μία πραγματική αυτοκρατορία στον τομέα των ακινήτων, και όχι μόνο, στην περιοχή της Νέας Υόρκης και το Manhattan. Αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Ανεξαρτήτως αυτών, για να προλάβουμε κακόβουλα σχόλια, να υπογραμμίσουμε ότι και ο κ. Μάρκος Δρακωτός θα κριθεί με την στάση του και την σοβαρότητά του, από τον κόσμο και την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Panatha USA

Υ.Γ. προς ελεγχόμενα ΜΜΕ, παράκληση να μην παραποιούνται δηλώσεις ιστορικών στελεχών του συνδέσμου μας».

Δείτε επίσης