Σπορ

Βόβορας: Επιθετικά πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βελτιωθούμε

«Κάθε λάθος πρέπει να μας πονάει» τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού

BASKET LEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας στην πρεμιέρα της Basket League, o Γιώργος Βόβορας στάθηκε στα 20 λάθη της ομάδας του.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Παπαπέτρου μπαίνει σιγά-σιγά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του «τριφυλλιού»:

- Για το παιχνίδι με τη Λάρισα: «Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο πρέπει να κρατήσουμε και πάλι την άμυνα μας. Εκτός από το ξεκίνημα που δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Και πάλι στα deflections ήμασταν εξαιρετικοί. Επιθετικά πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βελτιωθούμε. Μακάρι να έρθει από παιχνίδι σε παιχνίδι».

- Για τα 20 λάθη του Παναθηναϊκού: «Αυτό είπαμε και στο ημίχρονο. Είχαμε 11 λάθη στο πρώτος μέρος από 7 διαφορετικούς παίκτες. Ανοίξαμε το ροτέισον. Έπαιξαν όλοι από το πρώτο μέρος. Θέλω να δω να είναι όλοι έτοιμοι. Είναι μεγάλη η σεζόν. Οι παίκτες που δεν έχουν χρόνο πρέπει να είναι έτοιμοι. Κάθε λάθος πρέπει να μας πονάει. Όπως μας πονάει στην Ευρωλίγκα, το ίδιο και στην Basket League. Πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν σκληρά και... κλειστά και τα 20 λάθη είναι μεγάλος αριθμός. Δεν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τις υπέρ μας καταστάσεις. Τις αδυναμίες του αντιπάλου».

- Για την κατάσταση του Παπαπέτρου: «Ο Ιωάννης δεν έχει κάνει προπόνηση. Ούτε ατομική. Μπαίνει σιγά-σιγά. Θα δούμε πως θα πάει η εβδομάδα και θα αποφασίσουμε. Το σημείο τον δυσκολεύει. Ελπίζουμε να τον έχουμε έτοιμο».

Δείτε επίσης