Σπορ

Πρώην σταρ του NBA, άνοιξε επιχείρηση μαριχουάνας

Ελπίζει να γίνει πρότυπο για τους μαύρους και άλλες μειονότητες, οι οποίες ιστορικά υπο-εκπροσωπούνται στον συγκεκριμένο κλάδο

1

Ο Σον Κεμπ, έπειτα από σπουδαία καριέρα στα παρκέ του NBA, αποφάσισε να ξεκινήσει μια επιχείρηση μαριχουάνας, ανοίγοντας δικό του μαγαζί στο Σιάτλ.

Ο θρυλικός πρώην παίκτη των Seattle Supersonics έχει τελειώσει το μαγαζί κάνναβης και βρίσκεται λίγα μέτρα από το γήπεδο Key Arena, όπου μεγαλούργησε μπασκετικά.

Ο Σον Κεμπ ξεκινά ένα νέο εγχείρημα, ένα κατάστημα κάνναβης που ονομάζεται «Shawn Kemp's Cannabis», το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι το πρώτο «μαύρο» κατάστημα στο Σιάτλ, το πρώτο που ανήκει σε έναν Αφροαμερικανό.


Τα εγκαίνια είναι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, και σε αυτήν την περιπέτεια ο Κεμπ θα συνοδεύεται από τον πρώην συμπαίκτη του και το Hall of Famer, Γκάρι Πέιτον.

«Ανυπομονώ να καλωσορίσω τους οπαδούς σε τακτική βάση, ξεκινώντας από την ημέρα έναρξης» ανέφερε ο All Star παίκτης, ο οποίος πέρασε τα πρώτα οκτώ χρόνια της 14χρονης καριέρας του στο ΝΒΑ με τους Sonics.

Μάλιστα, είπε ότι ελπίζει να είναι πρότυπο για τους μαύρους και άλλες μειονότητες, οι οποίες ιστορικά υπο-εκπροσωπούνται στον κλάδο.

«Ελπίζω ότι ''η κάνναβη του Σον Κεμπ'' να είναι μια έμπνευση για τους ανθρώπους να εμπλακούν στη νόμιμη βιομηχανία κάνναβης» δήλωσε ο Κεμπ.

Το κατάστημα είναι εύκολο να εντοπιστεί, καθώς είναι διακοσμημένο με μια τοιχογραφία που δείχνει τον Σον ντυμένο με τη φανέλα της ομάδας του NBA.

Δείτε επίσης