Σπορ

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 2-2: Γλύτωσαν από την άσπρη βούλα οι Περιστεριώτες

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προηγήθηκε στις αρχές των ημιχρόνων 0-1 και 1-2 με Φαιόν και Ιωαννίδη, αντίστοιχα, αλλά με δύο πέναλτι του Μανούσου, οι Περιστεριώτες απέφυγαν την ήττα και πήραν την ισοπαλία με 2-2

1

Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε δύο φορές, όμως ο Ατρόμητος με δύο πέναλτι ισοφάρισε και τις δύο φορές και τελικά κατάφερε να αποφύγει την ήττα στο Περιστέρι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν... οργισμένοι στο ματς και αφού πρώτα είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 2' με την κεφαλιά του Ιωαννίδη, τελικά σκόραραν στο 4' με την κεφαλιά του Φατιόν (0-1). Ο Απόλλων είχε το προβάδισμα και ήλεγχε την κατάσταση, αφού οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν, μέχρι που ήρθε το 36ο λεπτό και το χέρι του Ντομίνγκες μετά την κεφαλιά του Κωτσόπουλου, για να δείξει ο διαιτητής το σημείο του πέναλτι και να γίνει το 1-1 από την εκτέλεση του Μανούσου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως, στο 47', η άμυνα του Ατρόμητου δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα και ο Ιωαννίδης από κοντά βρήκε ξανά δίχτυα, κάνοντας το 1-2. Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να ανασυνταχθούν, είχαν μια-δυο καλές ευκαιρίες και τελικά στο 72' ισοφάρισαν ξανά, με νέο πέναλτι του Μανούσου (2-2) και πάλι, αυτή τη φορά για τράβηγμα του Κιτόκο στον Χριστοδουλόπουλο.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Κιβρακίδης (87' Τομάσεβιτς), Γούτας, Γκαλβάο, Σάλομον (87' Ούμπιδες), Χαρίσης (58' Μπουσούλατζιτς), Χριστοδουλόπουλος, Μανούσος, Κωτσόπουλος (78' Ενσικουλού), Μάτιτς (58' Ραμπέγιο).

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδης, Φατιόν (82' Σλίβκα), Κολ (82' Μ. Φερνάντεθ), Χουχούμης (60' Κιτόκο), Μπεντινέλι, Ιωάννιδης (88' Ντάουντα), Μουνιέ (60' Τσαμπούρης).

Δείτε επίσης