Σπορ

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά απαντάει για το tweet με το Harrods (vid)

«Οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους», δήλωσε ο πατέρας του τενίστα

Απόστολος Τσιτσιπάς

Ένα tweet του Στέφανου Τσιτσιπά για το ότι πρέπει να ανοίξει Harrods και στην Ελλάδα ήταν αφορμή να ξεσπάσει θύελλα στο Twitter την περασμένη εβδομάδα, με πολλούς να κατακρίνουν τη στάση του Έλληνα τενίστα για «προκλητικό tweet» εν μέσω πανδημίας.

Την απάντηση για τα όσα είπαν οι χρήστες του Twitter έδωσε ο πατέρας του τενίστα, Απόστολος Τσιτσιπάς, στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα», λέγοντας πως οι Έλληνες πρέπει να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους και γι αυτό το λόγο έκανε αυτή τη δήλωση ο γιος του.


https://www.youtube.com/watch?v=XfHmuWfi214&ab_channel=OPEN

«Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση, μπορεί κάποιοι να σχολίασαν κάπως περίεργα, αλλά νομίζω και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο –όσοι πηγαίνουν στο Λονδίνο- επισκέπτονται διάφορα πολυκαταστήματα. Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods;

Υπάρχουν τόσα άλλα πολυκαταστήματα και να μην υπάρχουν Harrods. Ο Στέφανος, που είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες. Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει παρόμοια πολυκαταστήματα, νομίζω δεν είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του.

Και πρόσθεσε: «Τώρα προς το παρόν κάνει αποθεραπεία στο Λονδίνο και γι’ αυτό βρίσκεται εκεί, δεν είναι για να πάει στα Harrods. Η επίσκεψή του εκεί έγινε για πρώτη φορά στη ζωή του».

Δείτε επίσης