Σπορ

Ιμπραΐμοβιτς: Επέλεξα την Μίλαν, διότι ήταν η πιο δύσκολη πρόκληση

«Δεν με ενδιέφερε μια εύκολη περίπτωση, με έλκει το απίθανο» τόνισε ο Σουηδός επιθετικός

zlatan_ibrahimovic

Με δηλώσεις του στην «Corriere dello Sport», ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: «Επέλεξα την Μίλαν, διότι ήταν η πιο δύσκολη πρόκληση. Δεν με ενδιέφερε μια εύκολη περίπτωση. Με έλκει το απίθανο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σήμερα αισθάνομαι σαν ηγέτης. Οδηγώ και η ομάδα με ακολουθεί. Πριν από δέκα χρόνια, ήταν μία άλλη Μίλαν. Αλλά η Μίλαν που βρήκα το 2020 ήταν διαφορετική. Μια πολύ νέα ομάδα. Εργασθήκαμε και θυσιάσαμε τον εαυτό μας. Κι εδώ είναι τα αποτελέσματα. Δεν είναι μόνο η αξία μου».

Στην ίδια συνέντευξη, μεταξύ άλλων, ο Ιμπραϊμοβιτς, πάντως, είχε έναν... καλό λόγο, τόσο για τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, όσο και για τον Στέφανο Πιόλι.

«Είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας στον κόσμο. Αλλά όχι, δεν του το είπα. Πρέπει να συνεχίσει να πεινάει για διακρίσεις. Δεν είναι φυσιολογικό ότι δεν έχει παίξει ποτέ σε αγώνα του Champions League», σχολίασε αναφερόμενος στον τερματοφύλακα της Μίλαν, ενώ μιλώντας για τον προπονητή του, επεσήμανε: «Αυτός προπονεί κι εγώ παίζω. Μου ζητά να κάνω ορισμένα πράγματα και τα κάνω. Με εμπιστεύεται και μου δίνει οδηγίες που μου αρέσουν. Είναι μια καλή ισορροπία σε μία εργασιακή σχέση. Νιώθω καλά μέσα και έξω από το γήπεδο. Πέρυσι, δεν γνώριζε εάν θα μείνει στην ομάδα. Και αντί να φύγει και να πάει κάπου όπου θα είχε μέλλον, έστελνε μηνύματα στους παίκτες σε καθημερινή βάση. Και αποδείχθηκε εξαιρετικός προπονητής».

Δείτε επίσης