Σπορ

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν 63-69: Έβγαλε κούραση

Οι ερυθρόλευκοι έπειτα από κακή εμφάνιση ηττήθηκαν από τη γαλλική ομάδα στο ΣΕΦ, έβγαλαν αρκετή κόπωση και πήγαν πια στο 10-9 στη βαθμολογία

EUROLEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÂÉËÅÑÌÐÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)

Οι Πειραιώτες έρχονταν από τον θρίαμβο επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι Γάλλο από τη συντριβή στο ΟΑΚΑ, νίκησαν με 69-63, ανέβηκαν στο 6-13 για να πιάσουν τον Παναθηναϊκό και έριξαν τους αντιπάλους τους στο 10-9, λίγες ημέρες πριν από τη νέα μεταξύ τους αναμέτρηση που θα γίνει την Τρίτη (19/1) στο Αστρομπάλ της Λιόν.

Κακό βράδυ για τον Ολυμπιακό που δεν είχε τους Κώστα Παπανικολάου - Χασάν Μάρτιν στη δωδεκάδα, δεν χρησιμοποίησε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που είχε ένα πρόβλημα στη μέση και φάνηκε άδειος από δυνάμεις και ενέργεια μετά από το ταξίδι στο Ισραήλ.

Ο Άαρον Χάρισον ήταν πιθανότατα ο μοναδικός που διακρίθηκε από τον Ολυμπιακό, με τον Κώστα Σλούκα σε κακό βράδυ την ώρα που ο Ντέιβιντ Λάιτι κι ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε ήταν οι κορυφαίοι της Βιλερμπάν, μιας ομάδας που δεν έχει πάρα πολύ ταλέντο, έχει όμως πείσμα, πειθαρχία και μεγάλη αθλητικότητα.

Σλούκας, ΜακΚίσικ, Χαραλαμπόπουλος, Πρίντεζης και Έλις ήταν το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Το ματς απέκτησε γρήγορο ρυθμό εξ αρχής και με τον Σλούκα να δίνει ήδη τρεις ασίστ, ο Ολυμπιακός στο 3’ προηγήθηκε 8-5 και 12-5 στο 6’ παίρνοντας ρυθμό από την καλή του άμυνα με τον Σλούκα να έχει πια πέντε ασίστ, οι οποίες έγιναν έξι στο τέλος. To κακό ήταν πως έφτασε γρήγορα τα δυο φάουλ και στο 8’ (14-14) μπήκε στη θέση του ο Σπανούλης με το σερί των Γάλλων να είναι 9-2 και το δεκάλεπτο να λήγει 17-17.

Μία σου και μία μου


Δείτε επίσης