Σπορ

Η πρώτη μεταγραφή με κρυπτονόμισμα είναι γεγονός!

Ο Ντέιβιντ Μπάραλ έγραψε ιστορία, αφού ο Ισπανός επιθετικός έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που παίρνει μεταγραφή σε μια ομάδα με κρυπτονομίσματα

1

Ο Ντάβιντ Μπαράλ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που υπογράφει σε ομάδα με κρυπτονομίσματα ή bitcoins, όπως είναι επίσης γνωστά.

Ο Μπαράλ είναι ένας αρκετά γνωστός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης κι έπαιξε σε αρκετές ομάδες της LaLiga (βλ. Γρανάδα, Κάντιθ, Λεβάντε), αλλά και στον ΑΠΟΕΛ.

Στα 37 του, όμως, η μετακίνηση του στην Ιντερναθιονάλ Μαδρίτης, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, δύσκολα θα μπορούσε να γίνει είδηση. Κι όμως, με τη συγκεκριμένη μεταγραφή ο Μπαράλ έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που παίρνη μεταγραφή με κρυπτονομίσματα ή αλλιώς bitcoins.

Βασικός χορηγός της Ιντερναθιονάλ είναι η Criptan, εταιρεία που ειδικεύεται στο ψηφιακό νόμισμα, το οποίο είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί ως μέσο ανταλλαγής. Κι αυτή ήταν που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόκτηση του.

Δείτε επίσης