Σπορ

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Νίκη που οδηγεί στα πλέι-οφ για τους Αρκάδες

Μία τεράστια νίκη πήρε ο Αστέρας Τρίπολης στην έδρα του ΟΦΗ με 1-0, που τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρώτη πεντάδα της Super League

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Νίκη που οδηγεί στα πλέι-οφ για τους Αρκάδες

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημά του, αλλά στο 15′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Τζίμα, ο οποίος ήταν εκεί που έπρεπε για να κάνει το 0-1 μετά την απόκρουση του Βάτερμαν σε σουτ του Λουίς Φερναντέθ. Ένα γκολ, στο οποίο οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να απαντήσουν είτε στο 24′, με το σουτ του Μεγιάδο που έφυγε λίγο άουτ, είτε στο 36′ με το οριζόντιο δοκάρι του Στάικου στο δυνατό σουτ που έκανε.

Στο β’ μέρος ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση, αφού ο Αστέρας δυσκολευόταν αρκετά να κρατήσει μπάλα, αλλά η ευκαιρία του 76ου λεπτού χάθηκε (κι αυτή) λόγω της διπλής επέμβασης του Τσιφτσή μετά την κοντινή προσπάθεια του Τσιλιανίδη.

Αυτός ήταν που είχε μεγάλη ευκαιρία και στο 86′, τελευταία του παιχνιδιού, για να ισοφαρίσει για τους Κρητικούς, αλλά το κοντινο σουτ έφυγε ψηλά άουτ, με το 0-1 να παραμένει ως το τέλος και να διατηρεί σε τροχιά 5άδας την ομάδα της Τρίπολης.


https://www.youtube.com/embed/3rDzK7v0zUM

Δείτε επίσης