Σπορ

Μπόλονι: Δείξαμε τις δυνατότητες μας

Όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού

mpoloni

Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του ενώ είπε και καλή τύχη στους «ερυθρόλευκους» για την Πέμπτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα, σκέφτομαι τους παίκτες μου και σκέφτομαι όσους δνε ήταν στον αγωνιστικό χώρο όσους δεν ήταν στην 20αδα όμως θέλω να τους ευχαριστήσω για τις προπονήσεις και τη βοήθειά τους.

Πριν μπω σε τεχνικά θέματα να πω για τον Ολυμπιακό είδα έπαιξαν καλά πως σαν ομάδα στο πρώτο μέρος ήταν καλοί κατανοώ όμως έχουν ένα παιχνίδι την Πέμπτη έχουν ένα μεγάλο παιχνίδι για την χώρα και για αυτούς και τους εύχομαι τα καλύτερα».

Για το τι ζήτησε από τους παίκτες του: «Από τους παίκτες μου ζήτησα να τηρίσουμε το πλάνο μας και να έχουμε το κουράγιο να ενοχλήσουμε την μεγάλη αυτή ομάδα σε όλο το παιχνίδι. Σε αρκετές περιπτώσεις δεχθήκαμε την πίεση του αντιπάλου αλλά μείναμε προσηλωμένοι.

Ο Ολυμπιακός έριξε όλα τα χαρτιά του στο τραπέζι και θέλω να πω ότι σκέφτομαι αυτούς που ήρθαν να μιλήσουν μαζί μας και χαίρομαι που τους έδωσαν χαρά. Θέλω να συνεχίσω οι φίλαθλοί μας να μας αγαπάνε όπως εμείς και να κατανοήσουν όταν κάνουμε λάθη.

Όλα τα γκολ είναι σημαντικά και ιδιαίτερα το δεύτερο, δεν ξεχνάω τις αποκρούσεις και τα εξαιρετικά αντανακλαστικά του Διούδη, δείξαμε τις δυνατότητες μας και συγχαίρω όλους τους παίκτες μας».

Δείτε επίσης