Σπορ

Ο Ολυμπιακός κάλεσε οπαδό του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για να δει από κοντά το ντέρμπι

Εξαιρετική πρωτοβουλία των «ερυθρόλευκων»

olympiacos_sima

Σπουδαία κίνηση από τον Ολυμπιακό σε μια προσπάθεια να στηρίξει την Αννα, μια οπαδό του ΠΑΟΚ που δίνει τη μάχη για τη ζωή της απέναντι στον καρκίνο.

Οι «ερυθρόλευκοι», μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας τους, Νίκου Γαβαλά, κάλεσαν την οπαδό του «Δικεφάλου του Βορρά» στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Φάληρο για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς, ως επίσημη προσκεκλημένη.

«Επιπλέον, ως Ολυμπιακός επιθυμούμε να προσθέσουμε έναν ακόμη κρίκο στην ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης και αγάπης για τη φίλη του ΠΑΟΚ, την Άννα, που δίνει τη δική της μάχη. Θέλουμε και εμείς να ικανοποιήσουμε την επιθυμία της να βλέπει από κοντά τον ΠΑΟΚ γιατί αισθάνεται πως είναι η θεραπεία και η στήριξή της στον αγώνα της κατά του καρκίνου. Την περιμένουμε, λοιπόν, στο Καραϊσκάκη στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έχει τη θετική ενέργεια και τη σκέψη όλων μας», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Νίκος Γαβαλάς.

Θυμίζουμε ότι, προ ημερών, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, είχε κάνει γνωστή τη μάχη της Άννας, συγκλονίζοντας τους πάντες…

«Έρωτας είναι όταν ποστάρεις αυτό, σε ρωτάνε "τι σχέση έχει ο Βαλεντίνος με AC/DC" και απαντάς: "Ο έρωτας είναι σαν τον ΠΑΟΚ. Αν δε τον νιώσεις στο πετσί σου, είναι σα να μην τον έζησες ποτέ"», ανέφερε ο Λευτέρης Δούκας.

Το σχόλιο της φιλάθλου που δίνει μάχη με τον καρκίνο είναι συγκλονιστικό και δείχνει την αγάπη της για την ομάδα, που έχει στερηθεί να βλέπει από κοντά λόγω της πανδημίας.

«Δεν ξέρω για σας, αλλά για μένα ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι η ζωή μου. Και η θεραπεία και η στήριξη στον αγώνα μου κατά του καρκίνου… Σφίγγεται η ψυχή μου που δεν μπορώ να τον δω… Απλά, θέλω να πάω γρήγορα στο γήπεδο, γιατί δεν ξέρω πόσο χρόνο έχω», έγραψε σε σχετικό σχόλιο.

Δείτε επίσης