Σπορ

Ρεαλ: Ετοιμάζεται καζίνο μέσα στο Μπερναμπέου

Μια κίνηση για να αποκτήσει τα έσοδα που έχασε κατά τη διάρκεια της πανδημίας

berna

Η Ρεαλ Μαδρίτης είναι μια από τις πολλές ομάδες παγκοσμίως, που λόγω πανδημίας έχει «γονατίσει» οικονομικά, για αυτό το λόγο ετοιμάζει μια έξυπνη κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "Insider Sport", «το κέντρο ψυχαγωγίας και με αθλητικά στοιχήματα θα μπορούσε να αποφέρει έως και 120 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον έσοδα για τη Ρεάλ Μαδρίτης ανά σεζόν

Θα ήταν μια από τις πολλές προσθήκες που θα έχει το νέο γήπεδο της ισπανικής ομάδας, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ελπίζει συνολικά σε αύξηση των εσόδων της έως και 150 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν. Μεταξύ άλλων θα υπάρχει ένα κέντρο e-sports, ένα νέο κατάστημα και την επέκταση του "Bernabeu Tour" με έναν χώρο ειδικά σχεδιασμένο για τουρίστες.»

Οι εργασίες ανακαίνιση ξεκίνησαν την προηγούμενη σεζόν και θα διαρκέσουν ενάμιση χρόνο τουλάχιστον.

Το προγραμματισμένο κόστος της ανακαίνισης είναι 525 εκατομμύρια ευρώ, για το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε ανάλογο δάνειο, που θα αρχίσει να αποπληρώνει τον Ιούνιο του 2023, με ρυθμό 29,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως έως το 2049. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα "AS", συνολικά η ανακαίνιση του γηπέδου, θα στοιχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, σχεδόν 800 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε επίσης