Σπορ

Βαλένθια - Ολυμπιακός 79-88: Το έκανε θρίλερ αλλά «απέδρασε» με τη νίκη από την Ισπανία

Ο Ολυμπιακός έκανε μια σπουδαία παράσταση μέχρι το 30' φτάνοντας στο +33 αλλά λίγο έλειψε να χάσει καθώς υπέστη μπλακ άουτ στο φινάλε

Ολυμπιακός

Από το +33 του 29' (40-73) ο Ολυμπιακός, που μέχρι τότε... κεντούσε στο παρκέ, κινδύνευσε να χάσει! Η Βαλένθια μείωσε μέχρι τους επτά, στο τέλος όμως οι Πειραιώτες άντεξαν και πήραν τη νίκη με 79-88. Ούτως ή άλλως, πάντως οι Ερυθρόλευκοι έπαιζαν για το γόητρο και μόνο καθώς το όνειρο της οχτάδας στη Euroleague έχει χαθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.

Για 30 λεπτά πάντως, ο Ολυμπιακός έκανε μπασκετικό σεμινάριο στη «Fonteta» φτάνοντας μέχρι και το εκκωφαντικό +33 στο τέλος της 3ης περιόδου. Ηρθε όμως η κατάρρευση στο τελευταίο δεκάλεπτο (με επιμέρους σκορ 38-14!) για να χαλάσει την εξαιρετική εικόνα που είχε η ομάδα του Μπαρτζώκα στο προηγούμενο μισάωρο.

Οι Ερυθρόλευκοι που έχουν πλέον ρεκόρ 15-17, έφτασαν σε ένα «διπλό» πάνω στο οποίο θα πρέπει να «χτίσουν» ενόψει της επόμενης σεζόν. Οι Πειραιώτες δεν έδειξαν πως ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά και έδωσαν μία από τις κορυφαίες μπασκετικές παραστάσεις της σεζόν μέχρι το 30', όταν έστειλαν το ματς στο +33.


Δείτε επίσης