Σπορ

Champions League: Άλμα πρόκρισης για Ρεάλ Μαδρίτης και Σίτι

Η Ρεάλ νίκησε με 3-1 τη Λίβερπουλ όπως στον τελικό Champions League του 2018 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης από τα προημιτελικά της διοργάνωσης - Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 2-1 της Ντόρτμουντ

Champions

Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε στα μετόπισθεν καθώς έλειπαν οι δυο βασικοί στόπερ της Ράμος και Βαράν, λόγω τραυματισμού και κορωνοϊού, αντιστοίχως, αλλά και ο Καρβαχάλ, μπήκε στο γήπεδο με αποφασιστικότητα κι αυτοπεποίθηση κι... έπνιξε τη Λίβερπουλ που τα βρήκε δύσκολα.

Στο 27' ο Βινίσιους έπειτα από θαυμάσια προσπάθεια και μαγική μπαλιά του Κρόος άνοιξε το σκορ, ενώ προτού περάσει ένα δεκάλεπτο (36') ο Ασένσιο έπιασε στον ύπνο την άμυνα των Κόκκινων κι έγραψε το 2-0.

Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου η Λίβερπουλ έδειξε να αντιδρά καθώς ο Σαλάχ στο 51' κινήθηκε έξυπνα μέσα στην περιοχή κι εκτέλεσε τον Κουρτουά μειώνοντας σε 2-1 με το έκτο εφετινό τέρμα του στη διοργάνωση και 27ο συνολικά στη σεζόν. Και πάλι όμως η Ρεάλ είχε απάντηση καθώς ο εκπληκτικός Βινίσιους, έπειτα από ασίστ του Μόντριτς με συρτό σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι «έγραψε» το 3-1.


https://www.youtube.com/embed/Yjphtq3HEBA

Δείτε επίσης