Σπορ

Μαραντόνα: Οι κληρονόμοι του πέταξαν από τη βίλα του την αδερφή του

Σάλος για τα κληρονομικά του «Ντιεγκίτο»

maradona-4

Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα τον περασμένο Νοέμβρη βύθισε στο πένθος ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, όμως όπως φαίνεται το δράμα δεν σταματάει εδώ.

Το σίριαλ των κληρονομικών του Ντιεγκίτο είναι μεγάλο και αυτή την εβδομάδα παίχτηκε ακόμα ένα επεισόδιο, που αφορούσε την μια από τις αδερφές του, που κατοικούσε στην οικία του στο Μπουένος Άιρες.

Όπως έγινε γνωστό, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, κατάφεραν να διώξουν από το σπίτι του εκλιπόντος την μία από τις αδερφές του, ενώ όσο εκείνη μάζευε τα πράγματα της, εκείνοι έκλεψαν τιμαλφή και ένα γιγάντιο πορταίτο αμύθητης αξίας του Αργεντινού.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με τις κόρες του και την πρώην σύζυγό του, Κλαούντια Βιαγιαφάν

Τα αντικείμενα θα επιστρέψουν στη βίλα που είχε αγοράσει ο Αργεντινός άσος στους γονείς του όταν τελεσιδικήσει το θέμα της κληρονομιάς του από τους 16 κληρονόμους του που διεκδικούν μερίδιο της περιουσίας του.

Όπως ενημερώνουν οι κύκλοι του Μαραντονα, η αδερφή του Λίλι, ήταν εκείνη που τον στήριξε περισσότερο τις τελευταίες του στιγμές, πριν και μετά το χειρουργείο

Ανώνυμη πηγή αναφέρει «Οι κόρες του, Ντάλμα, Τζιανίνα και Τζάνα, καθώς και οι εκπρόσωποι των άλλων του τέκνων, Ντιεγκίτο Φερνάντο και Ντιέγκο τζούνιορ, ήθελαν να διώξουν τη Λίλι».

Δείτε επίσης