Σπορ

ΠΑΟΚ: Μέρος του προγράμματος Ίνγκασον και Μιχάι

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού

ingkason

Χθες Πέμπτη 22 Απτιλίου οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήραν ρεπό, για να αποφορτιστούν από την επιβάρυνση των συνεχόμενων αγώνων που έχουν σ’ αυτό το τελευταίο κομμάτι της σεζόν και την Παρασκευή (23/04) βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία, όπου ξεκίνησαν να δουλεύουν ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για πρόγραμμα υψηλής έντασης, με την προπόνηση να περιλαμβάνει δρομικές ασκήσεις, rondo, δουλειά στο passing game και παιχνίδια μικρού χώρου σε υψηλή ένταση.

Οι Σίντζι Καγκάβα και Άντριαν Περέιρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Χοσέ Κρέσπο έμεινε στο γυμναστήριο και το φυσιοθεραπευτήριο για θεραπεία, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε ένα κομμάτι με τους συμπαίκτες του και μετά έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Στα ευχάριστα της ημέρας για τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι ο Ενέα Μιχάι για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του συμμετείχε σε ένα τμήμα της προπόνησης και εν συνεχεία ακολούθησε το δικό του ειδικό πρόγραμμα.

To Σάββατο (24.04) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Δείτε επίσης