Σπορ

European Super League - Τσέφεριν: Yπεύθυνες και οι 12 ομάδες

«Όλοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για αυτό που έκαναν και δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι δεν συνέβη τίποτα», τόνισε ο πρόεδρος της UEFA

tseferin

Την εβδομάδα που πέρασε, στο επίκεντρο βρέθηκε η ευρωπαϊκή Super League, όσον αφορά στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της UEFA, ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, μίλησε στη βρετανική Daily Mail», όπου επεσήμανε σχετικά:

«Όλοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για αυτό που έκαναν και δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι δεν συνέβη τίποτα. Αυτό που έκαναν δεν είναι σωστό και θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι πρέπει να κάνουμε. Για εμένα υπάρχει μια σαφής διαφορά μεταξύ των αγγλικών συλλόγων και των άλλων έξι.

Ήταν οι πρώτοι που αποσύρθηκαν και παραδέχτηκαν ότι έκαναν λάθος. Πρέπει να διαθέτεις μεγαλείο να πεις: "Έκανα λάθος". Κατά την γνώμη μου, υπάρχουν τρία… γκρουπ σε αυτούς τους 12 συλλόγους. Οι έξι αγγλικοί, οι τρεις που ακολούθησαν και μετά, εκείνοι που πιστεύουν ότι… η Γη είναι επίπεδη (σ.σ. η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους) και ότι η Super League εξακολουθεί να υπάρχει. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτών. Όμως όλοι θα θεωρηθούν υπεύθυνοι. Για το πώς, θα δούμε».

Δείτε επίσης