Σπορ

Γιαννακόπουλος: «Δεν νοείται να κοροϊδεύει κανείς τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Γιαννακόπουλος: «Δεν νοείται να κοροϊδεύει κανείς τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για το θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό στο πλαίσιο της κοπής της πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως δεν μπορεί κανείς να κοροϊδεύει τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά στο σύλλογο, ιδιαίτερη μέρα να έχει άλλα 1000 χρόνια ζωής και δημιουργίας. Πολύ περήφανοι για όσα πετύχαμε στον ερασιτέχνη, αναλάβαμε τα τμήματα στην Α2 ανεβάσαμε όλα τα τμήματα να εδραιωθούμε και να πάρουμε τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους είναι στη διοίκηση και τους αθλητές που φέρνουν τα αποτελέσματα. Υγεία, ευτυχία κι αγάπη σε όλους».

Για την υπόθεση του γηπέδου: «Θα τοποθετηθώ σύντομα. Σήμερα είναι τα γενέθλια, θα ήθελα να πω διαφορετικά πράγματα. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή θα πρέπει να συνεργαστούν πάρα πολλοί, οι περισσότεροι έχουν ανταποκριθεί. Θα γίνει μια συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για να δω αν υπάρχει πρόθεση να υλοποιηθούν όσα είχε πει ή ήταν μόνο προεκλογικές τοποθετήσεις.

Προσπαθούμε να φτιάξουμε κι άλλο ένα μοντέλο που μπορεί να μην είναι κάτω από την στέγη του Ερασιτέχνη, αλλά από ιδιώτη, αλλά αυτά θα γίνουν με πρωτοβουλίες ιδιωτών και είναι δύσκολες υποθέσεις. Έχουμε μιλήσει για κάποιες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρουμε από το καλοκαίρι και θα καταλάβουμε αν η κυβέρνηση θέλει να γίνει αυτό το γήπεδο ή μόνο ο Παναθηναϊκός θέλει να προχωρήσει αυτό το έργο».

Για το ποιες ήταν οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού: «Οι δεσμεύσεις ήταν πως επειδή δίνουμε την Λεωφόρο, θα είχαμε όλη την χρηματοδότηση του έργου κι όσα χρειάζονται στην μετάβαση στο νέο γήπεδο αυτές ήταν οι δεσμεύσεις και περιμένουμε να τις δούμε να υλοποιούνται.

Ποτέ δεν έχω κοροϊδέψει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν θα επιτρέψω κανέναν να τον κοροϊδέψει. Το Pao Alive δεν πήγε όπως θα θέλαμε, ο κόσμος δεν είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε, αλλά τον δικαιολογώ γιατί δεν υπάρχουν χειροπιαστά πράγματα, ο Δήμος συνεχίζει να είναι θετικός ώστε να γίνει το έργο, η καθυστέρηση δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Θέλω να πιστέψω πως το ίδιο θα ακούσω και από τον πρωθυπουργό».

Για το τι δεν έχει τηρηθεί: «Υπήρχαν δεσμεύσεις πως θα υπάρξει χρηματοδότηση όλου του έργου, αλλά και της μεταβατικής φάσης μέχρι να μπούμε στο Βοτανικό. Η κυβέρνηση δεν έχει δείξει να κάνει αυτά που έλεγε, με αποτέλεσμα να κάνει πίσω. Θέλω να πιστεύω πως ο Πρωθυπουργός θα καταλάβει πως δεν νοείται να κοροϊδεύει κανείς 3 εκατομμύρια Παναθηναϊκούς, ούτε καν και ο ίδιος».

Πηγή: gazzetta.gr

Δείτε επίσης