Σπορ

Ολυμπιακός: Ο Φουντούλης φεύγει από Φερεντσβάρος και «ψήνεται» η επιστροφή του

Η επιστροφή του Φουντούλη στον Πειραιά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Φερεντσβάρος

Ολυμπιακός-Φουντούλης-Φερεντσβάρος-Πόλο
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ο χαμένος τελικός του Σαββάτου (05/06) κόντρα στην Προ Ρέκο θα επιφέρει σαρωτικές αλλαγές στην ουγγρική Φερεντσβάρος με την αποχώρηση εφτά παικτών και την απόκτηση έξι καινούργιων.

Θύμα αυτών των αλλαγών είναι και ο Γιάννης Φουντούλης που αποχώρησε από την ουγγρική ομάδα και φαίνεται πως ο επόμενος προορισμός είναι πολύ πιθανό να είναι ο πρωταθλητής Ολυμπιακός.

Παρελθόν από τη Φερεντσβάρος αποτελούν επίσης ο διεθνής Ούγγρος Γκέργκο Ζάλανκι (οδεύει στην Προ Ρέκο), ο Σέρβος Νίκολα Γιάκσιτς που έχει συμφωνήσει με τη Νόβι Μπέογκραντ, ο Τάμας Σελντμάγερ, ο Τάμας Μέζεϊ, ο Καναδός φουνταριστός Νίκολας Κονσταντίν-Μπικάρι και ο τερματοφύλακας Αντρέας Γκάρντονι.

Από τους νεοαποκτηθέντες, ξεχωρίζει αναμφίβολα ο Ρώσος Ντανιίλ Μερκούλοφ, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ. Στη Φερεντσβάρος εντάσσονται επίσης ο Ιταλός Λούκα Νταμόντε από την Παλέρμο, ο Σέρβος φουνταριστός Νεμάνια Ούμποβιτς από τη Σαμπαντέλ, ο Ντάνιελ Σάκονι από τη Βαζούτας και οι νεαροί Γκάμπορ Λόριντς και Ερικ Μόλναρ.

Αν και οι Μαγυάροι θα εμφανιστούν σχετικά αποδυναμωμένοι την επόμενη χρονιά, αναμένεται και πάλι να διαθέτουν ένα αξιόλογο σύνολο, με επικεφαλής τον σπουδαίο Ντένες Βάργκα, ο οποίος έμεινε πιστός στη Φερεντσβάρος, απορρίπτοντας την εξαιρετικά δελεαστική προσφορά της Προ Ρέκο.

Δείτε επίσης