Σπορ

EURO 2020: Πρωταθλητές οι γιατροί!

Ο Μάνος Σταραμόπουλος γράφει για το vradini.gr από το Μπακού, όπου γίνονται οι αγώνες του Α΄ ομίλου του Euro 2020

eriksen5

Ο Ευρωπαϊκός Τύπος σύσσωμος κάνει λόγο για «θαύμα» για τον Δανό μεσο, Κρίστιαν Έρικσεν ο οποίος κατέρρευσε στον αγώνα της εθνικής του ομάδας κατά της Φινλανδίας στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης.

Η Marca στο πρωτοσέλιδο της αναφέρει: «Έχουμε τους Πρωταθλητές του Euro. Τους Γιατρούς» κάνοντας αναφορά στην σωτήρια ανταπόκριση τους στο περιστατικό του Κρίστιαν Έρικσεν.

Η AS από την πλευρά της αναφέρεται στον αγώνα που έδωσε ο Δανός μέσος και οι γιατροί για να τον κρατήσουν στην ζωή, ενώ η «Mundo Deportivo» γράφει: «Σώθηκε» στην αναφορά της στον Έρικσεν.

Η γαλλική «L’ equipe» κάνει λόγο για έναν αγώνα για την ζωή, όσον αφορά το περιστατικό με τον Έρικσεν.

Στην Ιταλία η «Gazzetta dello Sport» έχει τίτλο «Σε περιμένουμε» όσον αφορά τον Έρικσεν και την Ίντερ, ενώ η «Corriere dello Sport» κάνει λόγο για θαύμα.

Στην Αγγλία η «Daily Star» κάνει λόγο για το «θαύμα στο χορτάρι», ενώ η «Mirror» μιλάει για το θαύμα στον αγωνιστικό χώρο, με τον πρώην άσο της Τότεναμ, Κρίστιαν Έρικσεν να καταρρέει στο γήπεδο. Ανάλογος και ο τίτλος της «Sunday People» που αναφέρεται στο θαύμα της σωτηρίας του Δανού άσου.

Το περιστατικό του Έρικσεν υπάρχει φυσικά και στην πρώτη σελίδα της «Telegraph» ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει για την «Mail», τους «Times» αλλά και την «Express».

Ο αρχηγός της Δανίας Σίμον Κιάερ, τη στιγμή της κατάρρευσης του συμπαίκτη του έτρεξε να σιγουρευτεί πως δεν θα καταπιεί την γλώσσα του, ενώ οι γιατροί με ένα εκπληκτικά αντανακλαστικά αντέδρασαν τάχιστα, φθάνοντας γρήγορα στο πλάι του και με απινιδωτές κάνοντάς του έκαναν ΚΑΡΠΑ.


Δείτε επίσης