Σπορ

Άρης - Ατρόμητος 0-0: ΔοκΑρη και τώρα... Περιστέρι

Η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στη ρεβάνς

Άρης - Ατρόμητος 0-0: ΔοκΑρη και τώρα... Περιστέρι

Άρης και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έτσι η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του Περιστερίου.

Η ομάδα του Ένινγκ ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, ωστόσο δεν είχε την τύχη με το μέρος της, καθώς είδε τον Γκάμα να σημαδεύει το δοκάρι (63') από το σημείο του πέναλτι, αφήνοντας έτσι ανοιχτούς... λογαριασμούς.

Ο Σάββας Παντελίδης, στην επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, παρέταξε πολύ ορθολογικά τον Ατρόμητο, με αποτέλεσμα ο Άρης να τα βρει... σκούρα και να έχει όλη κι όλη μια καλή στιγμή με τον Ντιγκινί (15').

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι, στην ανατροπή του Ματίγια από τον Βέλλιο. Ο Γκάμα όμως σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων και πέταξε στα... σκουπίδια την ευκαιρία που είχε η ομάδα του να προηγηθεί.

Για τον Ατρόμητο, που από τη μεριά του έψαχνε αντίδραση, μοναδική καλή στιγμή ήταν αυτή του Ούμπιντες (75'), όμως έστειλε την μπάλα πάνω στον Κόρχουτ.

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Μπρούνο Γκάμα (85’ Μαρτίνες), Φετφατζίδης, Λάρσον (77’ Ντουρμισάι), Ντιγκινί.

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγερι, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Κατράνης. Χαρίσης, Ανδρούτσος (81’ Μάντσον), Νταβιώτης (77’ Ενσικουλού), Γκάλο (73’ Ούμπιντες), Βέλλιος.

Δείτε επίσης