Σπορ

Wimbledon: Διακόπηκε ο αγώνας της Σάκκαρη - Θα συνεχιστεί σήμερα Πέμπτη (01/07)

Ο αγώνας θα συνεχιστεί σήμερα στις 14.30

Wimbledon-Σάκκαρη

Μετά την αναβολή της Δευτέρας (28/06) εξαιτίας της βροχόπτωσης, τα απρόοπτα στο αγγλικό Grand Slam συνεχίστηκαν για την Μαρία Σάκκαρη, που είδε το χθεσινό της παιχνίδι κόντρα στην Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς να διακόπτεται λόγω περασμένης ώρας και συσκότισης.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί σήμερα περίπου στις 14.30 κι αυτή η εξέλιξη με βάση την εικόνα που είδαμε χθες ευνοεί τη Μαρία, η οποία αν και δύο φορές κατάφερε να απαντήσει στα μπρέικ της Αμερικανίδας, δεν μπόρεσε να το κάνει και την τρίτη με αποτέλεσμα η Αμερικανίδα να πάρει το πρώτο σετ με 7-5.

Η Σέλμπι έκανε το μπρέικ στο 1-2, αλλά η Μαρία στο 1-3 πήρε τρία συνεχόμενα γκέιμ για να προηγηθεί με 4-3, για να ακολουθήσει μια βροχή από μπρέικ!

Η Ρότζερς έκανε το 4-5, η Μαρία ισοφάρισε σε 5-5, αλλά βρέθηκε γρήγορα στο 0-30 στο δικό της σερβίς και η Αμερικανίδα πήρε εκ νέου το προβάδισμα.

Η Σάκκαρη ισοφάρισε σε 30-30 όμως ένα ανέβασμα της Ρότζερς στο φιλέ κι ένα εξαιρετικό σερβίς της έδωσαν το πρώτο σετ με τη συνέχεια να αναμένεται αύριο με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης