Σπορ

8o Poikilo Night Trail: Εντυπωσιακές νυχτερινές διαδρομές

Δρομείς και ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα απόλαυσαν τις διαδρομές στα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους

trail

Μήνυμα αθλητισμού, υγείας και αισιοδοξίας έστειλαν εκατοντάδες συμμετέχοντες στο 8o Poikilo Night Trail που πραγματοποιήθηκε στην Πετρούπολη στις 3 Ιουλίου 2021.

Δρομείς και ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα απόλαυσαν τις διαδρομές στα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους, μαγεύτηκαν από τη θέα και έδωσαν συγχαρητήρια στα μέλη του Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου Οδυσσέας Πετρούπολης που ακόμη μια φορά διοργάνωσαν με ασφάλεια και ποιότητα ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός που αναδεικνύει το Ποικίλο Όρος και την Πετρούπολη και στηρίζει τις αξίες που πρεσβεύει ο μαζικός αθλητισμός.

Οι νυχτερινές διαδρομές αποτέλεσαν μια πρόκληση όλων των ηλικιών, οι οποίοι με απόλυτο σεβασμό προς τις οδηγίες τις Πολιτείας και των διοργανωτών τήρησαν όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID19 αποδεικνύοντας πως οι διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού το μόνο που μπορούν να «διασπείρουν» είναι υγεία και χαρά.

Το event περιελάμβανε δύο διαδρομές νυχτερινού ορεινού τρεξίματος 5 και 10 χιλιομέτρων καθώς και αγώνα νυχτερινής ποδηλασίας 25 χιλιομέτρων. Για πρώτη φορά φέτος υπήρχε και κατηγορία E-bikes.


Δείτε επίσης