Σπορ

Κακλαμανάκης: «Επαινώ την πράξη της Σοφίας Μπεκατώρου»

Διαβάστε την αναφορά στήριξης του Νίκου Κακλαμανάκη στην Σοφία Μπεκατώρου

kaklamanakis

Ο Νίκος Κακλαμανάκης δήλωσε πως τάσσεται στο πλευρό και επαινεί την στάση της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασίας της με την HOPEgenesis.

Η σπουδαία αθλήτρια πήρε την απόφαση να απέχει από την HOPEgenesis λόγω της στάσης του Στέφανου Χάνδακα, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρει συνεχίζει να στηρίζει την πολιτική της ΕΙΟ απέναντι στους αθλητές.

Δείτε την ανακοίνωση του Νίκου Κακλαμανάκη:

«Επαινώ την πράξη της Σοφίας Μπεκατώρου, Στην ίδια πλεύση η «ΝΕΑ» διοίκηση της ΕΙΟ με αυτή που διοικούσε για 30 χρόνια δεν υπάρχει ελπίδα, ΝΟ HOPE κύριε Χάνδακα.

Η Σοφία Μπεκατώρου με την παραίτηση της από την AMKE HOPEgenesis του ιδρυτή της Στέφανου Χάνδακα, αποδεικνύει πως ο ίδιος άντλησε την ευκαιρία να εκλεγεί στη διοίκηση της ΕΙΟ, μέσα από το πρόβλημα των καταγγελιών μας (ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ, ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗ, ΚΑΓΙΑΛΗΣ και άλλων ιστιοπλόων) με τη δήθεν υπόσχεση ότι θα στήριζε τις αρχές και τις αξίες μας στη διοίκηση και στο άθλημα των παραγόντων της ΕΙΟ και εκπρόσωπος της ΕΙΟ στην ΕΟΕ έχει συνταχθεί εντελώς στην ΚΙΦΙ, καθόλου δεν αντέδρασε στις απαξιωτικές και προσβλητικές δημόσιες αναφορές εναντίον μας γιατί «τολμάμε» να πούμε την αλήθεια για ένα καλύτερο αύριο στην ιστιοπλοϊα και παρότι θα ήθελε να παρουσιαστεί σαν εξυγιαντής συναινεί στην απόκρυψη στοιχείων που έχω ζητήσει εδώ και δέκα μήνες από την διοίκηση της ΕΙΟ και επανέλαβα το αίτημα μου και στη νέα του διοικηση για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου σαν εναγόμενος από την διοικηση της ΕΙΟ της 7η Οκτωβρίου.

Η φωτογραφία του κ. Χάνδακα με την κα. Αναστασίου που παρουσιάζονταν σαν νικητές των εκλογών στην ΕΙΟ και στην ΚΙΦΙ, παρουσιάζονταν στη σελίδα της ΕΙΟ και παραμένει πάντα στο FB της ΚΙΦΙ όπου από κάτω έχουν αναρτήσει βίντεο με τις καταγγελίες μας με τον προσβλητικό τίτλο «το βίντεο της ντροπής», αποτελεί δείγμα του πως αντιμετωπίζεται από την ΚΙΦΙ, στην οποία προσχώρησε ή συναίνεσε αναμφίλεκτα να συνυπάρχει ο κ. Χάνδακας, το μέλλον της ιστιοπλοϊας, για να μην τολμήσει κανείς να μιλήσει με πραγματικά γεγονότα που έχει βιώσει από τους παράγοντες, με ύβρεις κατασκευασμένες αναφορές για αθλητές που δεν έχουν συνταχθεί στη διαχείριση του αθλήματος κατά τον τρόπο που την ασκεί η ίδια η παράταξη της ομάδας ΚΙΦΙ επί 30 έτη.

Δείτε επίσης