Σπορ

Μαρτίνς: Η ομάδα είναι καλά - Να προσέξουμε κόντρα στην Νέφτσι

«Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή αλλά η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο»

martins

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς κόντρα στη Νέφτσι Μαπκού στο Καραϊσκάκη, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλό επίπεδο αλλά και με πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη αν θέλει να περάσει το εμπόδιο των Αζέρων.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων»:

Για το επίπεδο ετοιμότητας του Ολυμπιακού: «Η ομάδα είναι καλά. Έχει δουλέψει πάρα πολύ. Εάν λάβει κανείς υπ' όψιν την περίοδο είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή αλλά η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο».

Για την κατάσταση του Βαλμπουενά: «Ο Ματιέ είναι καλά. Προπονείται με την ομάδα. Δουλεύει καλά και είναι έτοιμος για αύριο».

Για την επιστροφή του κόσμου και τους κινδύνους του ματς: «Είναι μία μέρα πολύ συμβολική για εμάς γιατί μετά από πολύ καιρό γυρίζουν οι φίλαθλοί μας. Το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν είναι το ίδιο και του λείπει το πάθος. Εμείς καθημερινά δουλεύουμε για να προσφέρουμε ικανοποίηση στον κόσμο μας και τον σύλλογό μας. Πρακτικά θα μας βοηθήσουν πολύ. Μας ωθούν και μας βοηθούν πολύ και μεγάλο μέρος των επιτυχιών οφείλεται και σε αυτούς. Χρειάζεται όμως και συγκέντρωση και προσήλωση για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ: «Νομίζω πως είναι μία μεγάλη αλλαγή αυτή στο ποδόσφαιρο. Κατά καιρούς ευνοούσε τις μεγάλες ομάδες με την ποιότητά τους και σίγουρα το εκτός έδρας γκολ έπαιζε ρόλο ή εάν πήγαινε ένας αγώνας στην παράταση και καθόριζε την τύχη του. Είναι κάτι που μπορούμε να πούμε πως ήταν προστασία για κάποιες ομάδες. Τώρα τα ματς θα γίνουν πολύ πιο ανταγωνιστικά και... ίσα για όλες τις ομάδες ανεξαρτήτως θέσεως και δυναμικής».

Για τη Νέφτσι: «Φυσικά και συγκεντρωνόμαστε περισσότερο στη δική μας ομάδα αλλά εννοείται πως έχουμε μελετήσει τη Νέφτσι. Έχει πολλούς διεθνείς, έκανε καλά ματς με τη Ντιναμό Τιφλίδας και τα έχω δει και τα δύο. Μπορεί να μπει κάποιος στη διαδικασία να πει ότι εμείς είμαστε το φαβορί όμως πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και να προσέξουμε εάν θέλουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της ομάδας του Μπακού».

Δείτε επίσης