Σπορ

Λευτέρης Πετρούνιας: «Είναι ατόπημα και άδικο ότι δεν με έδειξε η ΕΡΤ»

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε έκπληκτος στην ιστοσελίδα της ΕΟΕ για το γεγονός ότι η δημόσια τηλεόραση δε μετέδωσε την προσπάθειά του στον τελικό!

petrounias22

Σάλος έχει προκληθεί όχι μόνο στους ανθρώπους των ειδησεογραφικών γραφείων αλλά σε κάθε αθλητή, θαυμαστή και θεατή των Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται στο Τόκιο, από το γεγονός ότι η δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ δε μετέδωσε το άψογο πρόγραμμα που εκτέλεσε το φαβορί της Ελλάδας στους κρίκους, αυτό του Λευτέρη Πετρούνια. Ο χρυσός αθλητής της χώρας μας έχει προσφέρει πολλές συγκινητικές στιγμές στα φιλόδοξα μάτια όλων των τηλεθεατών που προσμένουν κάθε φορά να θαυμάσουν τον μεγάλο αθλητή να εκπροσωπεί τη γαλανόλευκη χώρα μας, παρά τους τραυματισμούς αλλά και να αποδεικνύει τη σκληρή δουλειά του στο γήπεδο μέσα αλλά και το πείσμα με το οποίο μάχεται να κατακτήσει κάθε κορυφή.

Έτσι και σήμερα, πολλοί ήταν οι τηλεθεατές που περίμεναν να δουν την προσπάθεια του Πετρούνια, που αποτελεί ένα από τα φαβορί -αν όχι το φαβορί- της ελληνικής αποστολής για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση που γράφει εντός της ιστορίας της περίτρανα το όνομα της Ελλάδας.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας προέβη σε δηλώσεις για την εκτέλεση του προγράμματός του στην ιστοσελίδα της ΕΟΕ αλλά και για το γεγονός ότι η δημόσια τηλεόραση δε μετέδωσε την προσπάθειά του στον τελικό:

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους.», δήλωσε ο Πετρούνιας.

Για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου ο Πετρούνιας τόνισε τα εξής: «Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…»

Για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του, σχολίασε: «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο

Ο βασιλιάς των κρίκων


Δείτε επίσης