Σπορ

Κέιν: «Επιστρέφω αύριο στις προπονήσεις, με πληγώνουν τα σχόλια για τον επαγγελματισμό μου»

Την επιστροφή του στις προπονήσεις της Τότεναμ προανήγγειλε ο Χάρι Κέιν, ο οποίος στάθηκε στα σχόλια που αφορούσαν τον επαγγελματισμό του και τα οποία τον πλήγωσαν.

kein

Επιστρέφει στις προπονήσεις της Τότεναμ από το Σάββατο (7/8) ο Χάρι Κέιν. Ο άσος των «σπιρουνιών» προανήγγειλε μέσω ανάρτησής του στο twitter τη μεγάλη επιστροφή, την οποία περίμεναν πώς και πώς οι φίλοι της ομάδας του. Μάλιστα, ο Άγγλος επιθετικός στάθηκε σε σχόλια ορισμένων εκ των τελευταίων, δηλώνοντας πληγωμένος για την αμφισβήτηση του επαγγελματισμού του.

Ταυτόχρονα, ο Κέιν υποστήριξε ότι δεν θα έθετε ποτέ σε κίνδυνο τη σχέση του με τους οπαδούς του κλαμπ, οι οποίοι -όπως σχολίασε- τον έχουν στηρίξει τόσο πολύ στη δεκαετή θητεία του με τη φανέλα της Τότεναμ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος φορ απουσίαζε μέχρι σήμερα (6/8) από τις προπονήσεις της αγγλικής ομάδας, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για επιδίωξή του να αποχωρήσει απ' αυτή. Εξάλλου, ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε την πρόθεση της Μάντσεστερ Σίτι να υπογράψει τον παίκτη.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Χάρι Κέιν:

«Πέρασαν σχεδόν δέκα χρόνια από τότε που πραγματοποίησα το ντεμπούτο μου με την Τότεναμ. Για κάθε ένα από αυτά, εσείς -οι φίλαθλοι- μου έχετε δείξει απόλυτη στήριξη και αγάπη. Γι' αυτό με πληγώνει να διαβάζω μερικά από τα σχόλια που έχουν γίνει αυτήν την εβδομάδα, αμφισβητώντας τον επαγγελματισμό μου.

Ενώ, δεν θα μπω στις ιδιαιτερότητες της κατάστασης, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν θα αρνιόμουν ποτέ -και δεν το έχω κάνει ποτέ- να προπονηθώ. Θα επιστρέψω αύριο στην ομάδα, όπως ήταν προγραμματισμένο. Δεν θα έκανα τίποτα για να θέσω σε κίνδυνο τη σχέση που έχω με τους οπαδούς, οι οποίοι με υποστήριξαν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της θητείας μου στον σύλλογο. Αυτό συνέβαινε πάντα, όπως συμβαίνει και σήμερα».

Πηγή: sport-fm

Δείτε επίσης