Σπορ

Ιακωβίδης: Θύμα χάκερ ο αρσιβαρίστας- Ζητάνε bitcoin για τους πυρόπληκτους

Λόγω της τεράστιας δημοφιλίας που έχει λάβει το όνομα του αρσιβαρίστα Θοδωρή Ιακωβίδη λόγω Ολυμπιακών, χάκερ «εισέβαλλαν» στον λογαριασμό του και ζητάνε οι χρήστες να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της επόμενης ημέρων

ArsiVarwn_821_2

Στο στόχαστρο χάκερ φαίνεται πως βρέθηκε το προφίλ στο Instagram του αθλητή ης Άρσης Βαρών που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, Θοδωρή Ιακωβίδη.

Με φόντο τις καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα και το κύμα αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους, κάποιοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν τη δημοτικότητα που έχει λάβει τις τελευταίες ημέρες ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ζητώντας μέσω του προφίλ του τους χρήστες να… βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της επόμενης ημέρων.

«Εν μέρει για την προστασία των ζώων, έκανα αυτόν τον έρανο για να μπορέσουν οι άνθρωποι να ξαναχτίσουν τα σπίτια τους. Βοηθήστε τόσο τους ανθρώπους όσο και πολλά πλάσματα στέλνοντας τουλάχιστον 20 Ευρώ, πλήρωσα όσο μπορούσα. Κάνουμε αυτή τη δωρεά για αποστολή με bitcoin. Εάν κάποιος έχει bitcoin ή αιθέρα, στείλτε μερικά. Οι αποστολείς στέλνουν ένα μήνυμα και θα απαντήσω και θα λάβω το όνομά σας. Σήμερα το βράδυ θα μοιραστώ τους αποστολείς χρημάτων και θα ανοίξω μια ζωντανή μετάδοση για υποστήριξη. Ακόμα κι αν στείλετε 20 ευρώ, είναι αρκετά. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων, περιμένω τα μηνύματά σας» είναι το μήνυμα που έχουν αναρτήσει και χρειάζεται απόλυτη προσοχή από τους ακόλουθους του Θοδωρή Ιακωβίδη, καθώς πρόκειται περί απάτης.

Πώς να αποφύγετε οικονομική εξαπάτηση σε εράνους για τους πυρόπληκτους


Δείτε επίσης